Štěstíčko

Určitě jste již několikrát dostali sms následujícího nebo podobného znění: pošli tuto (linku, obrázek, přáníčko) 4 (5, 10) nejbližším lidem, a splní se ti to, co si nejvíce přeješ do 4 dnů. Pokud to neuděláš a přerušíš řetěz, přijdou 4 roky neštěstí, nepokaz tento řetěz.

Ještě před mobilními telefony jsme dostávaly takové dopisy, které se zase musely na několik adres opsat a rozeslat.

Nevím, jestli dříve tyto dopisy podněcovala Československá pošta, aby si zvýšila obrat, ale v té době stála známka 60 haléřů, tak to nebyl takový problém.

Nejde ale o peníze za sms nebo poštovné. Jde o to, že je to vlastně vydírání, vyhrožování, násilí. Nevím, jestli to tak chápou ti, kteří to vymyslí, nebo jen pošlou. Strach je velmi silná emoce a máme ji v našem vědomí, je to obranná reakce, se kterou ve vědomí umíme pracovat. Ale takováto sms působí na podvědomí, protože je to vlastně blbost, když nepošleme nějakou pitomou sms. Ale v našem podvědomí může tento strach hlodat a můžeme sami sebe podvědomě, nebo nevědomky naprogramovat, že opravdu 4 roky se nám nebude dařit. Vytvoříme si tedy nějakou limitu, nějaký blok, a ani o něm nevíme, protože takové blbosti, jako jsou takové sms, pouštíme z hlavy a nezabýváme se jimi.

Člověk, který pracuje na své duchovní cestě, tak by měl takové věci odsoudit, a když je chce poslat dál, tak bez oné výhrůžky, že se nebude dařit, nebo dokonce někdo zemře. Karmické předivo našich myšlenek a podvědomých hnutí je velmi citlivé na každé hnutí,každou i podvědomou myšlenku, a proč je ještě více zatěžovat takovýmito negacemi.

Pokud tedy čtete tento článek, bude se vám dařit, budete se stále více zbavovat svých nedokonalostí a negací a budete ve svém životě (životech) šťastnější.